21.01.2019

  • Στο Τοπικό Αρχαιολογικό Μουσείο Παλαιπάφου και στον Αρχαιολογικό Χώρο Παλαιπάφου Πραγματοποιήθηκε πράσφατα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Μουσειακής Αγωγής με τίτλο Στα χνάρια της Άνασσας στο Τοπικό Αρχαιολογικό Μουσείο Παλαιπάφου και στον Αρχαιολογικό Χώρο Παλαιπάφου, (Κούκλια).

  • Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι υπεύθυνοι Ε.Δ.Ε. για τη Μουσειακή Αγωγή Πάφου, Δρ Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, εκ μέρους του Επαρχιακού Γραφείου Παιδείας Πάφου και κ. Τερέζα Λαμπριανού, συντονίστρια του θεσμού Μουσειακής Αγωγής.

  • Πρωτοβουλία-Διοργάνωση-Συντονισμός δράσης: κ. Χρυστάλλα Αντωνίου και κ. Κάκια Ανδρονίκου, Εκπαιδευτικοί - Σύμβουλοι Μουσειακής Αγωγής του Υ.Π.Π.

  • Αποτέλεσε μια διαγενεακή δράση με στόχο την οικογενειακή και διά βίου μάθηση και το άνοιγμα του μουσείου προς την κοινωνία.

13/06/18 12:59

Εκπαιδευτική δράση Μουσειακής Αγωγής για παιδιά και γονείς/κηδεμόνες

Στο Τοπικό Αρχαιολογικό Μουσείο Παλαιπάφου και στον Αρχαιολογικό Χώρο Παλαιπάφου Πραγματοποιήθηκε πράσφατα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Μουσειακής Αγωγής με τίτλο «Στα χνάρια της Άνασσας» στο Τοπικό Αρχαιολογικό Μουσείο Παλαιπάφου και στον Αρχαιολογικό Χώρο Παλαιπάφου, (Κούκλια)....

ΠαιδείαNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook