19.06.2019

  • Στην σημερινή συνάντηση θα κατατεθεί, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, η κατηγοριοποίηση των απαλλαγών προκειμένου να διευκολυνθεί η συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος.

  • Στην ατζέντα, βρίσκονται επίσης τα θέματα που αφορούν: τον βιολογικό παράγοντα, τους νεοεισερχόμενους, τον υπεύθυνο Τμήματος και τις αρμοδιότητές του, ο εξορθολογισμός του διδακτικού χρόνου και ο συνδικαλιστικός χρόνος.

  • Στόχος του υπουργείου Παιδείας είναι ο διάλογος στις ΜΕΠΕΥ να ολοκληρωθεί πριν το τέλος του Γενάρη ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα στη στελέχωση και τον προγραμματισμό της επόμενης σχολικής χρονιάς.

  • Τα θέματα της ασφάλειας και υγείας στα σχολεία και της στελέχωσης, καθώς και η διαχείριση της παραβατικότητας θα συζητηθούν, εξάλλου, σε χωριστές συναντήσεις των οργανώσεων των εκπαιδευτικών με τον υπουργό Παιδείας την Δευτέρα.

11/01/19 08:03

Εκπαίδευση: συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις

Στην σημερινή συνάντηση θα κατατεθεί, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, η κατηγοριοποίηση των απαλλαγών προκειμένου να διευκολυνθεί η συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος. Στην ατζέντα, βρίσκονται επίσης τα θέματα που αφορούν: τον βιολογικό παράγοντα, τους νεοεισερχόμενους,...

rikNews ·

Εκπαίδευση: συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook