24.02.2020

  • Ο Κώστας Χαμπιαούρης εμφανίστηκε σίγουρος ότι θα εξευρεθούν λύσεις για όλα τα ανοικτά ζητήματα τα οποία απασχολούν τους εκπαιδευτικούς.

  • Επισημαίνοντας ότι όλες οι εμπλεκόμενοι εργάζονται για το καλό των παιδιών, ο κύριος Χαμπιαούρης εξέφρασε βεβαιότητα πως με πνεύμα καλής θέλησης, σύμπνοιας και συνεργασίας θα μπορέσουν να επιτευχθούν οι αλλαγές.

  • Ο πρόεδρος της Οργάνωσης, Κώστας Χατζησάββας, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, την Τρίτη να υπάρξει συνάντηση με το υπουργείο Παιδείας και εάν οι εξελίξεις το επιτρέψουν τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί για την Τετάρτη να ανασταλούν.

  • Αρχή κάνουν αύριο οι δάσκαλοι δημοτικής εκπαίδευσης, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις επτά και τριάντα μέχρι τις οκτώ και εικοσιπέντε το πρωί.

22/09/19 12:04

Έκκληση να χαμηλώσουν οι τόνοι απευθύνει ο υπ. Παιδείας

Ο Κώστας Χαμπιαούρης εμφανίστηκε σίγουρος ότι θα εξευρεθούν λύσεις για όλα τα ανοικτά ζητήματα τα οποία απασχολούν τους εκπαιδευτικούς. Επισημαίνοντας ότι όλες οι εμπλεκόμενοι εργάζονται για το καλό των παιδιών, ο κύριος Χαμπιαούρης εξέφρασε βεβαιότητα πως με πνεύμα καλής...

rikNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook