23.09.2020

  • Κανένας όμως δεν γνωρίζει ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτές τις εταιρείες, οι οποίες με νόμιμο τρόπο ζητούν την πώληση περιουσιών και απευθύνονται στο Επαρχιακό Κτηματολόγιο πληρώνοντας κανονικά τους φόρους τους.

  • Ωστόσο, συνέχισε οι πληροφορίες που κυκλοφορούν αναφέρουν ότι στην πλειοψηφία τους είναι ξένες εταιρείες που προσεγγίζουν Αμμοχωστιανούς για να πωλήσουν την περιουσία τους.

  • Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Ιωάννου είπε πως κανένας δεν γνωρίζει τι γίνεται στη συνέχεια με αυτές τις εταιρείες, εάν δηλαδή μεταπωλούν τις περιουσίες που αγοράζουν σε άλλες εταιρείες τουρκικών ή τουρκοκυπριακών συμφερόντων.

  • Ταυτόχρονα αναφέρθηκε και σε απόφαση που λήφθηκε πριν από τρία χρόνια, σύμφωνα με την οποία ο Δήμος Αμμοχώστου προτρέπει τους νόμιμους ιδιοκτήτες να μην πωλούν τις περιουσίες τους στην κατεχόμενη πόλη.

02/09/19 12:52

Έκκληση Δημάρχου Αμμοχώστου για αρωγή από το κράτος ώστε να αποφευχθούν πωλήσεις κατεχομένων περιουσιών

Έκκληση προς το κράτος να έρθει αρωγός ώστε οι πρόσφυγες να μην αναγκάζονται να πουλούν τις περιουσίες τους στα κατεχόμενα, απηύθυνε ο Δήμαρχος Αμμοχώστου Σίμος Ιωάννου. Με δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Ιωάννου χαρακτήρισε τα όσα ακούγονται για προσέγγιση Αμμοχωστιανών από...

typos cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook