01.06.2020

  • Πρόκειται για τον αντισυνταγματάρχη Αλεξάντερ Βίντμαν και τον Αμερικανό πρεσβευτή στην Ευρωπαϊκή Ένωση Γκόρντον Σόντλαντ, οι οποίοι είχαν καταθέσει επιβαρυντικά στοιχεία εναντίον του στην έρευνα παραπομπής του με το ερώτημα της καθαίρεσής του.

  • Ο Βίντμαν, ένας Αμερικανός πολίτης γεννημένος στην Ουκρανία και παρασημοφορημένος βετεράνος του πολέμου του Ιράκ οδηγήθηκε εκτός Λευκού Οίκου ως αντίποινα για την κατάθεσή του, υποστήριξε ο δικηγόρος του Ντέιβιντ Πρέσμαν.

  • Είμαι ευγνώμων στον πρόεδρο Τραμπ που μου έδωσε την ευκαιρία να υπηρετήσω, στον υπουργό Εξωτερικών (Μάικ) Πομπέο για τη διαρκή του στήριξη και στους εξαιρετικούς και αφοσιωμένους επαγγελματίες της αμερικανικής αποστολής στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε.

  • Ο Σόντλαντ, ένας εύπορος επιχειρηματίας στον ξενοδοχειακό τομέα στο Όρεγκον, ήταν δωρητής του Τραμπ πριν οριστεί από τον πρόεδρο στο πόστο του πρεσβευτή στην ΕΕ.

08/02/20 09:29

«Εκδικητικές» απολύσεις στον Λευκό Οίκο

Πρόκειται για τον αντισυνταγματάρχη Αλεξάντερ Βίντμαν και τον Αμερικανό πρεσβευτή στην Ευρωπαϊκή Ένωση Γκόρντον Σόντλαντ, οι οποίοι είχαν καταθέσει επιβαρυντικά στοιχεία εναντίον του στην έρευνα παραπομπής του με το ερώτημα της καθαίρεσής του. Ο Σόντλαντ εξέδωσε ανακοίνωση...

rikNews ·

«Εκδικητικές» απολύσεις στον Λευκό Οίκο

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook