25.11.2020

  • Εκατοντάδες μέλη και φίλοι της αρμενικής κοινότητας της Ισπανίας διαδήλωσαν σήμερα στη Μαδρίτη υπέρ της ειρήνης στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, όπου από τα τέλη Σεπτεμβρίου σημειώνονται σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ των Αζέρων και των αυτονομιστικών αρμενικών δυνάμεων.

  • Φορώντας μάσκες, έκαναν πορεία, υπό βροχή, από την πρεσβεία της Τουρκίας μέχρι το κοινοβούλιο, κάνοντας μια στάση έξω από το κτίριο της αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ισπανία.

  • Θέλουμε να ακούσει η Ισπανία, να ακούσει η Ευρώπη, επειδή αυτό που γίνεται εκεί είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, είπε ο 32χρονος Αρμένιος Χαίκ Γαζαριάν.

  • Η σιωπή σκοτώνει, ανοίξτε τα μάτια σας, Τουρκία και Αζερμπαϊτζάν τρομοκράτες, έγραφαν στα πλακάτ που κρατούσαν οι συγκεντρωμένοι.

20/10/20 20:55

Εκατοντάδες Αρμένιοι διαδήλωσαν στη Μαδρίτη ζητώντας ειρήνη στο Ναγκόρνο Καραμπάχ

Εκατοντάδες μέλη και φίλοι της αρμενικής κοινότητας της Ισπανίας διαδήλωσαν σήμερα στη Μαδρίτη υπέρ της ειρήνης στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, όπου από τα τέλη Σεπτεμβρίου σημειώνονται σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ των Αζέρων και των αυτονομιστικών αρμενικών δυνάμεων. «Η σιωπή σκοτώνει,...

rikNews ·

Εκατοντάδες Αρμένιοι διαδήλωσαν στη Μαδρίτη ζητώντας ειρήνη στο Ναγκόρνο Καραμπάχ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook