23.08.2019

  • Σύμφωνα με ανακοίνωση, τη συμφωνία επιδότησης υπέγραψαν, χθες, ο προϊστάμενος της Μονάδας Ευρωπαϊκών Ταμείων Κωνσταντίνος Κυπριανού και ο επικεφαλής της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Θεμάτων του Δήμου Λεμεσού Χάρης Τρίκκης.

  • Μεταξύ άλλων θα οργανωθούν διαπολιτισμικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Προσφύγων, την Ημέρα της Ευρώπης και άλλες δραστηριότητες όπως εκπαιδευτικές εκδρομές.

  • Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στις 200,000 ευρώ, ένα σημαντικό κονδύλι για την απασχόληση εξειδικευμένων στελεχών του προγράμματος και τις υπηρεσίες προς την ομάδα στόχο.

  • Θα οργανωθούν επίσης προγράμματα κατάρτισης και εκπαίδευσης με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων των ΥΤΧ, όπως μαθήματα μαγειρικής και γαστρονομικής κουλτούρας, διοργάνωση εργαστηρίου με σκοπό την γυναικεία ενδυνάμωση κ.α.

12/04/19 20:27

Εκ νέου επιδότηση για το πρόγραμμα 'Λεμεσός, μία πόλη ο κόσμος όλος'

Σύμφωνα με ανακοίνωση, τη συμφωνία επιδότησης υπέγραψαν, χθες, ο προϊστάμενος της Μονάδας Ευρωπαϊκών Ταμείων Κωνσταντίνος Κυπριανού και ο επικεφαλής της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Θεμάτων του Δήμου Λεμεσού Χάρης Τρίκκης. Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στις 200,000 ευρώ,...

rikNews ·

Εκ νέου επιδότηση για το πρόγραμμα 'Λεμεσός, μία πόλη ο κόσμος όλος'

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook