27.05.2020

  • Η έκθεση οργανώθηκε από το Κέντρο Χαρακτικής Αθηνών Pandolfini και Σιατερλή, από το Museo Civico delle Cappuccine di Bagnacavallo της Ιταλίας, και το Μουσείο Χαρακτικής Χαμπή.

  • Την έκθεση προλόγισε ο κορυφαίος Κύπριος χαράκτης Χαμπής λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ο χαράκτης Κρασιάς εδημιούργησεν πολλά έργα που συγκινούν με την δύναμην τζ̆αι την αλήθκειαν τους.

  • Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Χαράλαμπος Κρασιάς εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς χαράκτη Χαμπή, το Κοινοτικό Συμβούλιο Κοντέας, τους συντελεστές του καλλιτεχνικού μέρους της εκδήλωσης και προς το κοινό που παρευρέθηκε στα εγκαίνια.

  • Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι η εκδήλωση ξεκίνησε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα με απαγγελίες ποιημάτων και τραγουδιών τα οποία αναφέρονταν στην τραγωδία του 1974.

15/05/19 15:34

Εγκαινιάστηκε στο «Σπίτι της Κοντέας» έκθεση χαρακτικών έργων του Χαράλαμπου Κρασιά

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι η  εκδήλωση ξεκίνησε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα με απαγγελίες ποιημάτων και τραγουδιών τα οποία αναφέρονταν στην τραγωδία του 1974. Την έκθεση προλόγισε ο κορυφαίος Κύπριος χαράκτης Χαμπής λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «ο χαράκτης Κρασιάς εδημιούργησεν...

rikNews ·

Εγκαινιάστηκε στο «Σπίτι της Κοντέας» έκθεση χαρακτικών έργων του Χαράλαμπου Κρασιά

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook