24.01.2020

  • Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το ευρωπαϊκό ταμείο αγροτικής ανάπτυξης της ΕΕ, από εθνικούς πόρους και το κοινοτικό συμβούλιο Στατού - Αγίου Φωτίου και κόστισε 850 χιλιάδες ευρώ.

  • Τις ευχαριστίες τους στην κοινότητα εξέφρασαν ο γιος του αείμνηστου μαραθωνοδρόμου Στέλιου Κυριακίδη, Δημήτρης Κυριακίδης, και ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου, εκ μέρους της οικογένειας του τέως Αρχιεπίσκοπου Κύπρου.

  • Στην εκδήλωση παρέστη και ο πρώην Δήμαρχος Μαραθώνα, Σπύρος Ζαγάρης, ενώ προηγήθηκε αγιασμός από τον Επίσκοπο Μεσαορίας Γρηγόριο.

  • Ο κοινοτάρχης Στατού – Αγίου Φωτίου, Μιχάλης Κίμωνος, ευχαρίστησε όλους όσοι πίστεψαν στο όραμα για τη δημιουργία του μουσείου, προσφέροντας γνώσεις και εμπειρίες και το εμπλούτισαν με δωρεές αντικειμένων.

15/09/19 15:09

Εγκαινιάσθηκε από τον Υπ. Εσωτερικών το μουσείο Στατού - Αγίου Φωτίου

Σε χαιρετισμό του ο κ. Πετρίδης είπε πως το μουσείο είναι σημείο αναφοράς για την κοινότητα. Το μουσείο περιλαμβάνει εκτός από τις αίθουσες με τα εκθέματα, βιβλιοθήκη και αίθουσα εκδηλώσεων. Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το ευρωπαϊκό ταμείο αγροτικής ανάπτυξης της ΕΕ,...

rikNews ·

Εγκαινιάσθηκε από τον Υπ. Εσωτερικών το μουσείο Στατού - Αγίου Φωτίου

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook