25.03.2019

  • Η όλη εκδήλωση διανθίστηκε μουσικά από το Μουσικό Λύκειο Λευκωσίας, ενώ σε αυτήν συμμετείχε και η εικαστικός Λία Λαπίθη με το έργο της: Κεντημένο Κόκκινο.

  • Με το πέρας της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους της έκθεσης από τον έφορο των Μουσείων κ. Μιχάλη Φαντάρο.

  • Στο χαιρετισμό του ο Υπουργός τόνισε πως: καθήκον του Υπουργείου είναι να διαπαιδαγωγήσουμε ενεργούς, σκεπτόμενους και ιστορικά καταρτισμένους νέους, οι οποίοι ως μελλοντικοί πολίτες θα αντισταθούν με κάθε τρόπο σε κάθε μορφής μισαλλοδοξία.

  • Επιπλέον, έχει ως στόχο την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση αλλά και υπενθύμιση στον επισκέπτη, πως το Ολοκαύτωμα δεν πρέπει να επαναληφθεί, αλλά ούτε και να σβήσει από τη συλλογική μνήμη.

08/02/19 15:23

Εγκαίνια έκθεσης «Ακτίδες φωτός. Η γυναίκα στο Ολοκαύτωμα». Μουσεία Παγκυπρίου Γυμνασίου»

Την Πέμπτη 07/02/19, τελέστηκαν με επιτυχία στα Μουσεία του Παγκυπρίου Γυμνασίου, τα εγκαίνια της έκθεσης του Yad Vashem «Ακτίδες Φωτός: Η Γυναίκα στο Ολοκαύτωμα», μία συνεργασία της Διεύθυνσης Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και της Πρεσβείας...

ΠαιδείαNews ·

Εγκαίνια έκθεσης «Ακτίδες φωτός. Η γυναίκα στο Ολοκαύτωμα». Μουσεία Παγκυπρίου Γυμνασίου»

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook