13.11.2019

  • Για τα ψωμάκια Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180οC στον αέρα.

  • Μόλις αρχίσει να δένει το μείγμα ανακατεύουμε με τα χέρια μας και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια σφιχτή ζύμη.

  • Σε ένα μπολβάζουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα, τη ζάχαρη, αλάτι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.

  • Πασπαλίζουμε τον πάγκο εργασίας μας με λίγο καλαμποκάλευρο, τοποθετούμε ένα τσέρκι 8 εκ. και βάζουμε μέσα το ένα ζυμάρι και πιέζουμε ελαφρά για να του δώσουμε σχήμα.

11/10/19 10:37

Eggs Benedict στη στιγμή

Για τα ψωμάκια Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα. Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα, τη ζάχαρη, αλάτι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Σε άλλο μπολ βάζουμε το γιαούρτι, το γάλα, το ελαιόλαδο...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook