20.07.2019

  • Η 36χρονη απεβίωσε την πρώτη Φεβρουαρίου, σε ιατρικό κέντρο της Γερμανίας, όπου είχε μεταφερθεί για θεραπεία, καθώς διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο.

  • Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας της παρουσίασε επιπλοκές και την Πρωτοχρονιά μεταφέρθηκε από τους οικείους στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

  • Και δεύτερη καταγγελία εναντίον του Υπ. Υγείας Ευθύνες στο Υπουργείο Υγείας καταλογίζει, επίσης, μητέρα που έχασε το παιδί της, εξαιτίας της καθυστέρησης, όπως αναφέρει, που παρατηρήθηκε στα αποτελέσματα αναλύσεων που του έγιναν για θυροειδή.

  • Σε ανακοίνωση, το Υπουργείο Υγείας, αναφέρει ότι τα αποτελέσματα επικυρώθηκαν και καταχωρήθηκαν στο μηχανογραφικό σύστημα προς ενημέρωση του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού στις 24 Ιανουαρίου.

12/02/19 07:29

Ευθύνες στο Υπ. Υγείας από χαροκαμένους γονείς

Η 36χρονη απεβίωσε την πρώτη Φεβρουαρίου, σε ιατρικό κέντρο της Γερμανίας, όπου είχε μεταφερθεί για θεραπεία, καθώς διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο. Η κοπέλα, είχε υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης ινομυώματος σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο και η βιοψία ήταν αρνητική σε κακοήθεια. Ωστόσο,...

rikNews ·

Ευθύνες στο Υπ. Υγείας από χαροκαμένους γονείς

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook