04.06.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων, του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Λευκωσίας και Λεμεσού και του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας και Λεμεσού.

  • Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον τους διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, της εμπορίας ενήλικων προσώπων και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ενήλικων προσώπων.

  • Επίσης, έρευνες διεξήχθησαν στην οικία και σε αυτοκίνητα 39χρονου, κάτοικου επαρχίας Λευκωσίας.

  • Κατά τη διάρκεια της συντονισμένης επιχείρησης, διεξήχθησαν ταυτόχρονα βάσει δικαστικών ενταλμάτων, έρευνες σε δύο διαμερίσματα, τα οποία χρησιμοποιούνται ως χώροι παροχής μασάζ.

30/10/19 10:16

Έφοδος και συλλήψεις σε χώρους μασάζ σε Λευκωσία και Λεμεσό

Δύο πρόσωπα συνελήφθησαν από την Αστυνομία στο πλαίσιο επιχείρησης σε Λευκωσία και Λεμεσό για πάταξη αδικημάτων σε σχέση με την καταπολέμηση της εμπορίας και εκμετάλλευσης προσώπων. Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον τους διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη...

rikNews ·

Έφοδος και συλλήψεις σε χώρους μασάζ σε Λευκωσία και Λεμεσό

rikNews

Και τι δεν βρήκε η αστυνομία σε χώρους μασάζ σε Λεμεσό και Λευκωσία

Στο πλαίσιο πάταξης αδικημάτων σε σχέση με την καταπολέμηση της εμπορίας προσώπων και της εκμετάλλευσης προσώπων, πραγματοποιήθηκε χθες στη Λευκωσία και Λεμεσό, συντονισμένη επιχείρηση. Διαβάστε περισσότερα »

filoksenos.blogspot.com ·

Και τι δεν βρήκε η αστυνομία σε χώρους μασάζ σε Λεμεσό και Λευκωσία

filoksenos.blogspot.com

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook