24.08.2019

  • Ζυμώνουμε το μείγμα πολύ καλά, και το πλάθουμε κεφτέδες, αν είναι πολύ υγρό προσθέτουμε φρυγανιά, ώστε το μείγμα μας να πλάθεται έυκολα.

  • Για τη σάλτσα: Βάζουμε στο μούλτι όλα τα υλικά εκτός απο τον κόλιανδρο και χτυπάμε μέχρι να γίνει μια ρευστή σάλτσα.

  • Τους αφήνουμε να στραγγίσουν σε απορροφητικό χαρτί ενώ ετοιμάζουμε τη σάλτσα.

  • Μπορεί να χρειαστείλίγο περισσότερο νερό ή χυμό, αναλογα με την ποιότητα ταχίνι που έχουμε.

21/05/19 18:08

Εύκολοι ψαροκεφτέδες με κόλιανδρο με πράσινο ταχίνι

Θρυμματίζουμε το ψάρι στο μούλτι και προσθέτουμε τα υπολοιπα υλικά. Ζυμώνουμε το μείγμα πολύ καλά, και το πλάθουμε κεφτέδες, αν είναι πολύ υγρό προσθέτουμε φρυγανιά, ώστε το μείγμα μας να πλάθεται έυκολα. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook