06.06.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Σύμφωνα με πληροφορίες του Ρικ, η άτυχη κοπέλα είχε μεταφερθεί σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε προσβληθεί από τη σοβαρή λοίμωξη.

  • Η 18χρονη διασωληνώθηκε και νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Πάφου.

  • Οι θεράποντες ιατροί ανέφεραν στο Ρικ, ότι επρόκειτο για πολύ σοβαρό περιστατικό, με αποτέλεσμα η νεαρή να υποκύψει τελικά στο μοιραίο.

  • Σύμφωνα με το οικογενειακό της περιβάλλον, η 18χρονη αντιμετώπιζε προβλήματα βαριάς ιγμορίτιδας και πιθανολογείται ότι τα αίτια της λοίμωξης, έχουν την ρίζα τους στο συγκεκριμένο γεγονός.

10/06/19 17:10

Έφυγη από τη ζωή η 18χρονη λόγω μηνιγγίτιδας

Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, με βακτηριδιακή μηνιγγίτιδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Ρικ, η άτυχη κοπέλα είχε μεταφερθεί σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε προσβληθεί από τη σοβαρή λοίμωξη. Η 18χρονη...

rikNews ·

Έφυγη από τη ζωή η 18χρονη λόγω μηνιγγίτιδας

rikNews

Νεαρή στην Πάφο πέθανε από μηνιγγίτιδα

Τραγική ήταν η κατάληξη για 18χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου η ίδια νοσηλευόταν με μηνιγγίτιδα.Διαβάστε περισσότερα »

filoksenos.blogspot.com ·

Νεαρή στην Πάφο πέθανε από μηνιγγίτιδα

filoksenos.blogspot.com

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook