08.08.2022

  • Όπως ανακοινώθηκε, το εργαλείο που εγκαινίασε αποτελεί έναν διαδραστικό χάρτη για την παρακολούθηση των δεσμεύσεων ύψους άνω των 10δισ.ευρώπου έχουν ήδη αναλάβει κυβερνήσεις, επιχειρήσεις και ΜΚΟ.

  • Καταπολέμηση της θαλάσσιας ρύπανσης: Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα συμβάλει επίσης στην καταπολέμηση της θαλάσσιας ρύπανσης με την προώθηση της πράσινης ναυτιλίας.

  • Ενίσχυση της γαλάζιας οικονομίας και της καινοτομίας: περισσότερα από 100εκατ.ευρώθα διατεθούν για να προωθηθεί η περαιτέρω ανάπτυξη της βιώσιμης γαλάζιας οικονομίας στην Ευρώπη.

  • Συνένωση δυνάμεων σε όλο τον κόσμο για περισσότερα αποτελέσματα:Τα μέτρα που λαμβάνονται στην Ένωση για μια βιώσιμη γαλάζια οικονομία και για καλύτερη διακυβέρνηση των ωκεανών συνοδεύονται από την προώθησή τους στο εξωτερικό.

22/10/19 18:03

ΕΕ: 22 νέες δεσμεύσεις για καθαρούς ωκεανούς

Όπως ανακοινώθηκε, το εργαλείο που εγκαινίασε αποτελεί έναν διαδραστικό χάρτη για την παρακολούθηση των δεσμεύσεων ύψους άνω των 10 δισ. ευρώ που έχουν ήδη αναλάβει κυβερνήσεις, επιχειρήσεις και ΜΚΟ. Οι 22 δεσμεύσεις της ΕΕ περιλαμβάνουν συγκεκριμένες και στοχευμένες δράσεις,...

rikNews ·

ΕΕ: 22 νέες δεσμεύσεις για καθαρούς ωκεανούς

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook