29.06.2022

  • Δήλωσε συμμετοχή στον12ο κύκλο τουWorld of Differenceκαι κάνε την ιδέα σου πράξη με τη βοήθεια της τεχνολογίας!

  • Πώς μπορείς να κάνεις τη διαφορά; Αρχικά θα πρέπει να εντοπίσεις τον κοινωνικό ή περιβαλλοντικό σκοπό στον οποίο θέλεις να συνεισφέρεις και έναν Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό που δραστηριοποιείται στον τομέα αυτό.

  • Σε άλλο μήκος κύματος, η Δήμητρα Κοντοβά, κατά τη διάρκεια της εξάμηνης εργασίας της στην ΑΜΚΕ Με Άλλα Μάτια, δημιούργησε μια ψηφιακή καμπάνια ευαισθητοποίησης που είχε στόχο την κατάρριψη των στερεοτύπων γύρω από την αναπηρία.

  • Πώς να δηλώσεις συμμετοχή Η υποβολή αιτήσεων για τον φετινό κύκλο του προγράμματος ξεκίνησε στις 29/9 και θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021.

02/10/21 14:10

Έχεις μια ιδέα που θα κάνει τον κόσμο λίγο καλύτερο; Το Ίδρυμα Vodafone και το World of Difference θα σε βοηθήσει να την υλοποιήσεις!

Δήλωσε συμμετοχή στον12ο κύκλο τουWorld of Differenceκαι κάνε την ιδέα σου πράξη με τη βοήθεια της τεχνολογίας! Είσαι 18 – 35 ετών; Αποτελούν οι νέες τεχνολογίες και τα social media το «φυσικό σου περιβάλλον»; Σε απασχολούν θέματα όπως η βιώσιμη ανάπτυξη, ο εθελοντισμός,...

Digital Life ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook