23.10.2019

  • Κάνουµε το ζελέ σύµφωνα µε τις οδηγίες του κουτιού και αντικαθιστούµε το 1 1/2 ποτήρι κρύο νερό µε το σιρόπι κοµπόστας Del Monte.

  • Χτυπάµε τη κρέµα γάλακτος (να µην γίνει πολύ πηχτή) και ανακατεύουµε µέσα το ζελέ καλά.

  • Το βάζουµε στο ψυγείο µέχρι να πήξει σαν µέλι.

  • Σε ένα ταψί τοποθετούµε ένα στρογγυλό τσέρκι και στρώνουµε στον πάτο και τα πλαϊνά τα σαβουαγιάρ και από πάνω ρίχνουµε το µισό µείγµα.

23/09/19 15:35

Δροσερό γλυκό με ανανά Del Monte

Κάνουµε το ζελέ σύµφωνα µε τις οδηγίες του κουτιού και αντικαθιστούµε το 1 1/2 ποτήρι κρύο νερό µε το σιρόπι κοµπόστας Del Monte. Το βάζουµε στο ψυγείο µέχρι να πήξει σαν µέλι. Χτυπάµε τη κρέµα γάλακτος (να µην γίνει πολύ πηχτή) και ανακατεύουµε µέσα το ζελέ καλά. Το...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook