21.01.2019

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • *Συνέντευξη στοYgeia-News *Στατιστικά υπάρχει αύξηση των περιστατικών με κατάθλιψη άνω του 18% μεταξύ 2005 και 2015.

  • Γεώργιος Μικελλίδης MD,MRCPsych,CCT(UK) Ψυχίατρος,σε συνέντευξη του στο Ygeia News μιλά για την κατάθλιψη,τα αιτία που την προκαλούν και τους τρόπους θεραπείας και αντιμετώπισης της.

  • Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ο κίνδυνος εμφάνισης κατάθλιψης είναι πιο αυξημένος μεταξύ των ανθρώπων που λαμβάνουν φάρμακα στις πιθανές δευτερεύουσες παρενέργειες των οποίων περιλαμβάνεται και η κατάθλιψη.

  • Αίτια ΕΡ: Ποια είναι τα αίτια που οδηγούν στην κατάθλιψη; ΑΠ: Η κατάθλιψη είναι πολυπαραγοντικής αιτιολογίας και οφείλεται σε σύνθετη αλληλεπίδραση κοινωνικών, ψυχολογικών και βιολογικών παραγόντων.

13/06/18 17:39

Ένας στους τρεις Αμερικανούς λαμβάνει φάρμακα που μπορεί να προκαλέσουν κατάθλιψη

ΣΙΚΑΓΟ (ΑΠΕ-ΜΠΕ)-  Ένας στους τρεις Αμερικανούς λαμβάνει φάρμακα -με ή χωρίς συνταγή- που θα μπορούσαν να αυξήσουν τον κίνδυνο κατάθλιψης, προειδοποιεί μια μελέτη που δημοσιεύεται σήμερα στην επιστημονική επιθεώρηση Journal of the American Medical Association (JAMA). Αντισυλληπτικά,...

υγείαnews ·

Δρ. Γεώργιος Μικελλίδης: Περισσότεροι από 300 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν σήμερα με κατάθλιψη

*Συνέντευξη στοYgeia-News *Στατιστικά υπάρχει αύξηση των περιστατικών με κατάθλιψη άνω του 18% μεταξύ 2005 και 2015. Η αύξηση του ποσοστού της κατάθλιψης είναι παγκόσμιο φαινόμενο και η Κύπρος δεν εξαιρείται * Τα αντικαταθλιπτικά σε συνδυασμό με τη ψυχοθεραπεία είναι...

υγείαnews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook