02.10.2020

  • Οι στρατιώτες πυροβόλησαν και πέτυχαν έναν από τους Παλαιστίνιους, ανέφεραν οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ, χωρίς να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

  • Το παλαιστινιακό Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι έλαβε γνώση ότι ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε (...) αφού οι δυνάμεις κατοχής άνοιξαν πυρ εναντίον του στο Μπέιτ κουα, νότια της Χεβρώνας , κατονομάζοντας το θύμα ως τον 18χρονο Μπαντάουι Μασάλμα.

  • Περιστατικά συμβαίνουν τακτικά μεταξύ Παλαιστινίων και Ισραηλινών στρατιωτών στην κατεχόμενη Δυτική Οχθη, όπου υπάρχουν πολλοί ισραηλινοί οικισμοί.

  • Οι οικισμοί αυτοί δεν έχουν καμία νομική βάση και συνιστούν μια κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου σύμφωνα με το ψήφισμα 2334 του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών του 2016.

01/12/19 11:54

Δυτική Οχθη:Ενας Παλαιστίνιος νεκρός από ισραηλινά πυρά

Οι στρατιώτες πυροβόλησαν και πέτυχαν έναν από τους Παλαιστίνιους, ανέφεραν οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ, χωρίς να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες. Οι άλλοι δύο Παλαιστίνιοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν σε ανάκριση. Το παλαιστινιακό Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι έλαβε...

rikNews ·

Δυτική Οχθη:Ενας Παλαιστίνιος νεκρός από ισραηλινά πυρά

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook