06.06.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Μιλώντας στην εκπομπή πρώτη ενημέρωση του ΡΙΚ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ Νίκος Τορναρίτης είπε ότι το κόμμα του είναι έτοιμο να συνοδεύσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις διαπραγματεύσεις που αναμένεται να γίνουν στην Ελβετία.

  • Στο ίδιο μήκος κύματος τοποθετήθηκε και ο Χρίστος Χριστοφίδης, μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΑΚΕΛ, ο οποίος επεσήμανε ότι κανενός οι ώμοι δεν είναι τόσο στιβαροί για να σηκώσουν το βάρος της επίλυσης του Κυπριακού.

  • Ο Προέδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας μιλώντας στο Τρίτο δήλωσε ότι τα κόμματα δεν έχουν προσκληθεί να συνοδεύσουν στο εξωτερικό τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, για συζήτηση του εδαφικού.

  • Ερωτηθείς σχετικώς επισήμανε ότι δικαιολογείται συζήτηση του εδαφικού στο εξωτερικό εφόσον όπως είπε υπήρξαν θετικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με άλλα σχέδια για λύση του κυπριακού.

20/10/16 11:39

ΔΗΣΥ – ΑΚΕΛ θα συνοδεύσουν τον ΠτΔ αν τους ζητηθεί, το σκέφτεται η Συμμαχία

Μιλώντας στην εκπομπή πρώτη ενημέρωση του ΡΙΚ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ Νίκος Τορναρίτης είπε ότι το κόμμα του είναι έτοιμο να συνοδεύσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις διαπραγματεύσεις που αναμένεται να γίνουν στην Ελβετία. Ερωτηθείς σχετικώς επισήμανε ότι...

offsite ·

ΔΗΣΥ – ΑΚΕΛ θα συνοδεύσουν τον ΠτΔ, το σκέφτεται η Συμμαχία

Μιλώντας στην εκπομπή πρώτη ενημέρωση του ΡΙΚ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ Νίκος Τορναρίτης είπε ότι το  κόμμα του είναι έτοιμο  να συνοδεύσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις διαπραγματεύσεις που αναμένεται να γίνουν στην Ελβετία. Ερωτηθείς σχετικώς επισήμανε...

rikNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook