06.12.2022

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Ο 59χρονος φέρεται να δολοφόνησε με μαχαίρι τη σύζυγό του Ανδρούλα Αβραξίδου, 52 ετών και το γιο του Στέλιο Γιάγκου, 20 ετών, και να τραυμάτισε το δεύτερο γιο του.

  • Ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου δήλωσε στο Τρίτο ότι ο ύποπτος δεν χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης και δεν συνεργάζεται με την αστυνομία.

  • Η διαδικασία διεξήχθη στο νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται ο ύποπτος.

  • Πέρα από τη μαρτυρία του δεύτερου γιου, η αστυνομία αναμένει τα αποτελέσματα της νεκροτομής στα δύο θύματα και την ολοκλήρωση των εξετάσεων όσον αφορά άλλα τεκμήρια που έχει στη διάθεσή της.

12/02/21 12:00

Διπλό φονικό Εργάτες:Yπό οκταήμερη κράτηση ο 59χρονος

Η διαδικασία διεξήχθη στο νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται ο ύποπτος. Ο 59χρονος φέρεται να δολοφόνησε με μαχαίρι τη σύζυγό του Ανδρούλα Αβραξίδου, 52 ετών και το γιο του Στέλιο Γιάγκου, 20 ετών, και να τραυμάτισε το δεύτερο γιο του. Ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας...

rikNews ·

Διπλό φονικό Εργάτες:Yπό οκταήμερη κράτηση ο 59χρονος

rikNews

Χρίστος Ανδρέου: Ο ύποπτος για το διπλό φονικό δεν συνεργάζεται με την Αστυνομία

Φέρεται ότι δολοφόνησε με μαχαίρι τη σύζυγό του Ανδρούλα Αβραξίδου, 52 ετών, τον γιο του Στέλιο Γιάγκου, 20 ετών και τραυμάτισε τον μεγαλύτερο του γιο. Ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου δήλωσε στο Τρίτο ότι ο ύποπτος δεν χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης...

rikNews ·

Χρίστος Ανδρέου: Ο ύποπτος για το διπλό φονικό δεν συνεργάζεται με την Αστυνομία

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook