14.08.2020

  • Σύμφωνα με την Αστυνομία ύστερα από αξιολόγηση μαρτυρίας, μετά την εξασφάλιση ενταλμάτων συνελήφθησαν δύο άτομα ηλικίας 40 και 29 ετών, από την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, τα οποία φαίνεται να εμπλέκονται στην υπόθεση της δολοφονίας.

  • Τα δύο άτομα θα οδηγηθούν αύριο το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.

  • Υπενθυμίζεται ότι η δολοφονία του 29χρονου διαπράχθηκε γύρω στις 11 το βράδυ της 25ης Ιουνίου έξω από την πατρική οικία του θύματος και ύστερα που αυτός αποχαιρέτησε φιλικό του πρόσωπο.

  • Σύμφωνα με τις έρευνες της Αστυνομίας φαίνεται ότι ο δράστης ήταν κρυμμένος πίσω από φούρνο στην αυλή της οικίας, αφού στο συγκεκριμένο χώρο εντοπίστηκαν φυσίγγια, πατημασιές και άλλα ευρήματα.

08/07/20 16:44

Δύο συλλήψεις για την υπόθεση δολοφονίας 29χρονου στην Ορμήδεια

Σύμφωνα με την Αστυνομία ύστερα από αξιολόγηση μαρτυρίας, μετά την εξασφάλιση ενταλμάτων συνελήφθησαν δύο άτομα ηλικίας 40 και 29 ετών, από την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, τα οποία φαίνεται να εμπλέκονται στην υπόθεση της δολοφονίας. Τα δύο άτομα θα οδηγηθούν αύριο το...

rikNews ·

Δύο συλλήψεις για την υπόθεση δολοφονίας 29χρονου στην Ορμήδεια

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook