08.08.2022

  • Λίγο αργότερα, στην περιοχή της Κυπαρισσίας της Μεσσηνίας, ένας 56χρονος Βούλγαρος ρακοσυλλέκτης, την ώρα που βρισκόταν σε σκουπιδότοπο της περιοχής, χτυπήθηκε επίσης από κεραυνό, με αποτέλεσμα τον αιφνίδιο θάνατό του.

  • Τα πλημμυρικά φαινόμενα που πλήττουν πολλές περιοχές της Πελοποννήσου είναι έντονα, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να έχει δεχτεί δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων και απομάκρυνση αντικειμένων από τον Πύργο και την Καλαμάτα.

  • Στον Δήμο Πύργου, οι αρμόδιες Αρχές προχώρησαν σε εκκένωση του 4ου Δημοτικού Σχολείου, το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω των έντονων πλημμυρικών φαινομένων.

  • Επίσης στον νομό Ηλείας, σοβαρά προβλήματα αντιμετώπισε η Αμαλιάδα, όπου το πρωί της Τρίτης πέρασε ανεμοστρόβιλος, προξενώντας ζημιές σε σπίτια και καταστήματα.

24/09/19 17:50

Δύο νεκροί από τη σφοδρή κακοκαιρία στην Πελοπόννησο

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης, στο χωριό Μυρσίνη Ηλείας, ένας 35χρονος Πακιστανός εργάτης έχασε τη ζωή του από κεραυνοπληξία, την ώρα που βρισκόταν στα χωράφια. Λίγο αργότερα, στην περιοχή της Κυπαρισσίας της Μεσσηνίας, ένας 56χρονος Βούλγαρος ρακοσυλλέκτης, την ώρα...

rikNews ·

Δύο νεκροί από τη σφοδρή κακοκαιρία στην Πελοπόννησο

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook