15.09.2019

  • , ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ… ΣΩΤΗΡΙΑΣ όλαφος για το κομματικό σύστημα, την Κυβέρνηση και τον ίδιο τον Υπουργό Οικονομικών είναι τα ευρήματα της δημοσκόπησης για την κατάρρευση του Συνεργατισμού.

  • Στον απόηχο του πορίσματος της Ερευνητικής Επιτροπής, οι πολίτες επιζητούν κάθαρση, απόδοση ποινικών ευθυνών και άμεση απομάκρυνση του Χάρη Γεωργιάδη από την Κυβέρνηση.

  • Ούτε τα κόμματα της αντιπολίτευσης διασώζονται, παρά το γεγονός ότι η δυσαρέσκεια των πολιτών απέναντι σε Κυβέρνηση, ΔΗΣΥ και Υπουργό Οικονομικών κτύπησε κόκκινο.

  • Μάλιστα, η απόφαση του Χάρη Γεωργιάδη να παραμείνει στο κυβερνητικό σχήμα έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με την πλειοψηφία της κοινής γνώμης, η οποία σε ποσοστό 73% θεωρεί πως θα έπρεπε να είχε ήδη παραιτηθεί.

24/03/19 18:15

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Ευθύνες παντού, να φύγει ο Χάρης

ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΥ ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ… ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Κόλαφος για το κομματικό σύστημα, την Κυβέρνηση και τον ίδιο τον Υπουργό Οικονομικών είναι τα ευρήματα...

sigmalive cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook