18.08.2022

  • Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέττου παρέλαβε τις Σημαίες και τις αναμνηστικές πλακέτες από τον Υπουργό Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος και την Επίτροπο Περιβάλλοντος Κλέλια Βασιλείου.

  • Με τη συγκεκριμένη βράβευση ο Δήμος Αγίας Νάπας εντάσσεται αυτόματα στο Δίκτυο των Πράσινων Πόλεων και Κοινοτήτων της Κύπρου του Κυπριακού Κέντρου Περιβαλλοντικής ΄Ερευνας και Εκπαίδευσης (ΚΥ.Κ.Π.Ε.Ε.).

  • Τα βραβεία απονεμήθηκαν χθες βράδυ στο Προεδρικό Μέγαρο στο πλαίσιο επίσημης τελετής απονομής των Παγκύπριων Περιβαλλοντικών Βραβείων 2019.

  • Παράλληλα ευχαρίστησε τους δημότες για την περιβαλλοντική συνείδηση που επιδεικνύουν καθώς και το προσωπικό του Δήμου για τις προσπάθειες που καταβάλλει έτσι ώστε η Αγία Νάπα να εφαρμόζει τέτοια καινοτόμα σχέδια.

26/02/20 03:13

Δήμος Αγίας Νάπας: Βραβείο «Πράσινη Πόλη»

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι η Αγία Νάπα τιμήθηκε με το βραβείο «Πράσινη Πόλη» της Κύπρου για τα έργα «Απόκτηση Περιβαλλοντικών Σημάτων / Πιστοποίηση με συστήματα Διαχείρισης» και «Συνολική περιβαλλοντική αξιολόγηση του Δήμου Αγίας Νάπας, ως προς τους στόχους της...

rikNews ·

Δήμος Αγίας Νάπας: Βραβείο «Πράσινη Πόλη»

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook