09.07.2020

  • Σύμφωνα με τις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), βρίσκονται σε εξέλιξη σφοδρές μάχες μεταξύ των κωμοπόλεων Ρας αλ Αΐν και Ταλ Αμπιάντ, τις οποίες επιχειρούν να καταλάβουν οι Τούρκοι κομάντο, κοντά στα τουρκοσυριακά σύνορα.

  • Μεταξύ των στόχων που επλήγησαν, όπως ανακοίνωσαν οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις, των οποίων ηγούνται οι Κούρδοι, ήταν και μία από τις φυλακές στις οποίες κρατούνται μέλη της λεγόμενης τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

  • Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται και πόλεμος προπαγάνδας για την τουρκική επιχείρηση στη Συρία, με την Άγκυρα να ενεργοποιείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόσο μέσω του υπουργείου Άμυνας, όσο και ποικίλων λογαριασμών.

  • Από την έναρξη της επιχείρησης ο τούρκικος στρατός έχει πλήξει 181 στόχους της κουρδικής πολιτοφυλακής με τις αεροπορικές του δυνάμεις και το πυροβολικό του.

10/10/19 18:19

Δηλητηριασμένη «Πηγή Ειρήνης»: Σφοδρές μάχες – χιλιάδες εκτοπισμένοι

Λόγω των συγκρούσεων 60 χιλιάδες άνθρωποι εγκαταλείπουν τις εστίες τους. Δώδεκα άνθρωποι τραυματίσθηκαν από ρουκέτες και βλήματα όλμου που προέρχονταν από τη Συρία και έπληξαν σημεία σε κωμοπόλεις που βρίσκονται στην τουρκική πλευρά των συνόρων, μετέδωσε από πλευράς του το...

rikNews ·

Δηλητηριασμένη «Πηγή Ειρήνης»: Σφοδρές μάχες – χιλιάδες εκτοπισμένοι

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook