21.01.2019

  • Μετά τη συνεδρία, η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Κλέλια Βασιλείου σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους ανέφερε ότι κατά τη σημερινή συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου εγκρίθηκε σήμερα ο Προϋπολογισμός της Εταιρείας Υδρογονανθράκων Κύπρου για το έτος 2018.

  • Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στα περίπου έξι εκατομμύρια ευρώ και περιλαμβάνει πέραν των μισθολογικών και λειτουργικών αναγκών, ποσά για Νομικούς Εμπορικούς και Τεχνικούς Συμβούλους, λογισμικά προγράμματα και απρόβλεπτες δαπάνες.

  • Το γεγονός επιβεβαιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι το ενεργειακό πλάνο της Κυπριακής Δημοκρατίας υλοποιείται κανονικά.

  • Η τροποποίηση της υφιστάμενης νομοθεσίας προέκυψε έπειτα από γραπτό αίτημα του Διοικητικού Συμβουλίου Αγκαλιάς – Ελπίδας της Παγκύπριας Οργάνωσης Γονέων και Φίλων με εγκεφαλικές και άλλες παραλύσεις.

13/06/18 12:19

Δικαίωμα απόκτησης άδειας μαθητευόμενου οδηγού σε 17χρονους ενέκρινε το Υπουργικό

Μετά τη συνεδρία, η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Κλέλια Βασιλείου σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους ανέφερε ότι κατά τη σημερινή συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου «εγκρίθηκε σήμερα ο Προϋπολογισμός της Εταιρείας Υδρογονανθράκων Κύπρου για το έτος 2018. Ο προϋπολογισμός...

rikNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook