08.08.2022

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Ο Ισραηλινός είχε εξεταστεί από επιστήμονες του Ερευνητικού Ινστιτούτου του Stanford κάπου στη δεκαετία του 70 στο πλαίσιο του “Stargate Project”, προκειμένου να αποδειχθούν οι ισχυρισμοί του ότι έχει ιδιαίτερες ικανότητες.

  • Σύμφωνα με την telegraph αποχαρακτηρισμένα πλέον απόρρητα έγγραφα της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών αποκαλύπτουν ότι ο γνωστός μάγος υπεβλήθηκε σε σειρά πειραμάτων και τα αποτελέσματα ήταν σοκαριστικά.

  • Φαίνεται ότι οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι θεωρούμε ότι έχει αποδειχθεί η παραφυσική ικανότητα αντίληψης του με πειστικό και σαφή τρόπο.

  • Ήταν τότε ένας σχετικά γνωστός μάγος και μέσα στα τεστ που του ζητήθηκαν περιλαμβανόταν κάποια πειράματα με ζωγραφική.

20/01/17 16:02

Διέρρευσαν τα μυστικά πειράματα της CIA στο «μάγο που λυγίζει κουτάλια» Γιούρι Γκέλερ!

Κοιτάξτε να δείτε τι μαθαίνουμε μετά από τόσα χρόνια! O διάσημος μάγος Γιούρι Γκέλερ είχε υποβληθεί σε τεστ από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, ώστε να διαπιστωθεί αν είχε παραφυσικές δυνάμεις, όπως αποκαλύπτουν τώρα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της CIA. Ο Ισραηλινός είχε εξεταστεί...

Digital Life ·

Η αποκάλυψη σοκ της CIA για τον Γιούρι Γκέλερ και τις υπερδυνάμεις του- Λυγίζει κουτάλια τελικά;

Σύμφωνα με την telegraph αποχαρακτηρισμένα πλέον απόρρητα έγγραφα της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών αποκαλύπτουν ότι ο γνωστός μάγος υπεβλήθηκε σε σειρά πειραμάτων και τα αποτελέσματα ήταν σοκαριστικά. Φαίνεται ότι οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι «θεωρούμε...

Newsbomb ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook