04.08.2020

  • Η θέση μας: Ενάντια στον Νετανιάχου, απάντησε ο Αμπάς, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στο Όσλο, σε ερώτηση που του τέθηκε για την προτίμηση του για την ηγεσία της επόμενης ισραηλινής κυβέρνησης.

  • Η δήλωση Αμπάς ήρθε σε αντίθεση με την πιο συναινετική τοποθέτηση του Παλαιστίνιου υπουργού Εξωτερικών Ριάντ αλ Μάλικι, ο οποίος επίσης βρίσκεται στην νορβηγική πρωτεύουσα.

  • Όταν οι Ισραηλινοί συμφωνήσουν να σχηματίσουν κυβέρνηση, θα δουν ότι είμαστε έτοιμοι να διαπραγματευτούμε βάσει του διεθνούς δικαίου και των ψηφισμάτων του ΟΗΕ, πρόσθεσε ο Παλαιστίνιος ΥΠΕΞ.

  • Ο απερχόμενος Ισραηλινός πρωθυπουργός ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα την πρόθεσή του να προσαρτήσει τους εβραϊκούς οικισμούς στην κοιλάδα του Ιορδάνη εάν επανεκλεγεί.

19/09/19 09:46

Διχασμένοι οι Παλαιστίνιοι μετά τις εκλογές στο Ισραήλ

"Η θέση μας: Ενάντια στον Νετανιάχου", απάντησε ο Αμπάς, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στο Όσλο, σε ερώτηση που του τέθηκε για την προτίμηση του για την ηγεσία της επόμενης ισραηλινής κυβέρνησης. Από τις βουλευτικές εκλογές της Τρίτης στο Ισραήλ δεν αναδείχθηκε ξεκάθαρος...

rikNews ·

Διχασμένοι οι Παλαιστίνιοι μετά τις εκλογές στο Ισραήλ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook