21.08.2019

  • Κοινή προσέγγιση η χρησιμότητα του διαλόγου, αλλά και επιβεβαίωση της ύπαρξης διαφωνιών σε σειρά ζητημάτων που άπτονται του Κυπριακού.

  • Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα θέματα της πολιτικής ισότητας και κατ’ επέκταση της λειτουργικότητας της λύσης, ο Υπουργός Εξωτερικών παραδέχθηκε πως υπάρχουν διαφορετικές ερμηνείες μεταξύ κυβέρνησης και ΑΚΕΛ.

  • Από πλευράς του ο Αντρος Κυπριανού τόνισε ότι το ΑΚΕΛ ουδέποτε δέχθηκε την αριθμητική ισότητα και αυτό, πρόσθεσε, ως απάντηση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο οποίος είπε ότι κάποιοι τον πιέζουν να την δεχθεί.

  • Επιμένουμε ότι υπάρχουν συγκλίσεις, είπε ο κύριος Κυπριανού, οι οποίες είναι καθησυχαστικές για αυτά τα θέματα και οι απαντήσεις που δίδονται από πλευράς Κυβέρνησης για το πώς αντιλαμβάνονται την πολιτική ισότητα δικαιολογημένα προκαλούν αντιδράσεις.

04/04/19 21:18

Διαπίστωσαν ότι έχουν διαφωνίες στο κυπριακό ΥΠΕΞ και ΓΓ ΑΚΕΛ

Κοινή προσέγγιση η χρησιμότητα του διαλόγου, αλλά και επιβεβαίωση της ύπαρξης διαφωνιών σε σειρά ζητημάτων που άπτονται του Κυπριακού. Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα θέματα της πολιτικής ισότητας και κατ’ επέκταση της λειτουργικότητας της λύσης, ο Υπουργός Εξωτερικών παραδέχθηκε...

rikNews ·

Διαπίστωσαν ότι έχουν διαφωνίες στο κυπριακό ΥΠΕΞ και ΓΓ ΑΚΕΛ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook