18.10.2018

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Η ΓΝΩΡΑ ως εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρεία παροχής υπηρεσιών Εταιρικής και Πολιτικής Επικοινωνίας, Public Affairs και Εκδόσεων, προστίθεται,διαγωνίστηκε στην κατηγορία επικέντρωση στον πελάτη και εξασφάλισε το εισιτήριο για τη δεύτερη φάση του διαγωνισμού.

  • Ο θεσμός των European Business Awards εφαρμόζεται με επιτυχία τα τελευταία δέκα χρόνια και στηρίζεται από ηγέτες της αγοράς, ακαδημαϊκούς και πολιτικούς εκπροσώπους από όλη την Ευρώπη.

  • Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΝΩΡΑ κ. Αντρέας Χατζηκυριάκος δήλωσε: Είμαστε πολύ περήφανοι για τη σημαντική αυτή διάκριση.

  • Ο Adrian Tripp, CEO των European Business Awards συνεχάρη τη ΓΝΩΡΑ επισημαίνοντας ότι η εταιρεία έχει επιδείξει τις βασικές αρχές καινοτομίας, ηθικής και επιτυχίας που αποτελούν ουσιώδες κομμάτι της επιτυχίας της ευρωπαϊκής επιχειρηματικής κοινότητας.

07/09/16 19:30

European Business Awards: Εθνική Πρωταθλήτρια η ΓΝΩΡΑ

Διάκριση στην κατηγορία «επικέντρωση στον πελάτη» Εθνική πρωταθλήτρια ανακηρύχτηκε η ΓΝΩΡΑ Σύμβουλοι Επικοινωνίας στα European Business Awards (ΕΒΑ) 2016-2017 και θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη δεύτερη φάση του μεγαλύτερου επιχειρηματικού διαγωνισμού της Ευρώπης. Σύμφωνα...

inBusiness news ·

Διάκριση της ΓΝΩΡΑ στα European Business Awards

Διάκριση της ΓΝΩΡΑ στα European Business Awards Θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό στην κατηγορία πελατοκεντρικών εταιρειών Εθνική πρωταθλήτρια ανακηρύχτηκε η ΓΝΩΡΑ Σύμβουλοι Επικοινωνίας στα European Business Awards (ΕΒΑ) 2016-2017 και θα εκπροσωπήσει...

EuroKerdos ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook