24.03.2019

  • Η Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προσφύγων Σκεύη Κουκουμά ανακοίνωσε τις αποφασιθείσες ρυθμίσεις, μετά τη συνεδρία της Επιτροπής κατά την οποία συζητήθηκαν τα θέματα αυτά.

  • Η Επιτροπή ενημερώθηκε επίσης ότι ετοιμάστηκε νομοσχέδιο για νομοθετική ρύθμιση της μεταβίβασης κατοικιών σε οικισμούς αυτοστέγασης που ανεγέρθηκαν σε τ/κ γη στους κληρονόμους των αρχικών δικαιούχων, οι οποίοι απεβίωσαν πριν το 2006.

  • Συγκεκριμένα η κ. Κουκουμά είπε ότι ενώπιον της Επιτροπής τέθηκε για 4η φορά η πρόταση νόμου που κατέθεσε το ΑΚΕΛ για διαγραφή του φόρου κληρονομιάς.

  • Η Βουλευτής του ΔΗΣΥ Μαριέλλα Αριστείδου ανέφερε ότι η πρόταση που θα οδηγηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο θα ρυθμίζει 93 περιπτώσεις με συνολικές οφειλές 485.760 ευρώ.

13/03/18 11:59

Διαγραφή του φόρου κληρονομιάς για κατεχόμενες περιουσίες

Η Επιτροπή ενημερώθηκε επίσης ότι ετοιμάστηκε νομοσχέδιο για νομοθετική ρύθμιση της μεταβίβασης κατοικιών σε οικισμούς αυτοστέγασης που ανεγέρθηκαν σε τ/κ γη στους κληρονόμους των αρχικών δικαιούχων, οι οποίοι απεβίωσαν πριν το 2006. Η Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής...

rikNews ·

Διαγραφή του φόρου κληρονομιάς για κατεχόμενες περιουσίες

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook