30.10.2020

  • Την ίδια ώρα γιατροί, νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό που διαφωνούν με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, πραγματοποίησαν εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

  • Πρέπει, συνέχισε να γίνουν σύντομες μελέτες για να διαμορφωθούν οι συγκεκριμένοι χώροι, με στόχο να χρησιμοποιηθεί ο τρίτος όροφος για νοσηλεία ασθενών με κορονοϊό και ταυτόχρονα το υπόλοιπο Νοσοκομείο να μπορεί να λειτουργεί κανονικά.

  • Ο κ. Πυρίλλης ανέφερε ακόμα ότι οποιοσδήποτε ασθενής χρειάζεται νοσηλεία σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας πρέπει να χρησιμοποιούνται οι Μονάδες που υπάρχουν σε όλα τα δημόσια Νοσηλευτήρια.

  • Θα έχουμε μια συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας στις 5 Οκτωβρίου και θα κάνουμε μέχρι εκείνη την ημερομηνία τους σχεδιασμούς μας, για να δούμε τι είναι το καλύτερο για όλους μας.

25/09/20 16:03

Διαφωνίες για συνέχιση χρήσης του ΓΝ Αμμοχώστου ως Νοσοκομείου Αναφοράς

Σήμερα πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου σύσκεψη για το θέμα της επέκτασης του Νοσοκομείου Αναφοράς στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Χρήστος Λοϊζίδης, Εκτελεστικός Διευθυντής του ΟΚΥπΥ, Δήμαρχοι και Κοινοτάρχες της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, βουλευτές...

rikNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook