08.03.2021

  • Η κολχικίνη δεν είναι το φάρμακο που θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε την νόσο COVID-19, ξεκαθάρισε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Καθηγητής στο Πρόγραμμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Δρ.

  • Πέτρου η κολχικίνη δεν είναι ένα αντιικό φάρμακο, αλλά ένα φάρμακο που παρουσιάζει αντιφλεγμονώδη δράση, η οποία μπορεί να αντιμετωπίσει την πολύσυστηματική φλεγμονή, που προκαλείται από τη νόσο COVID 19.

  • Τόνισε ότι δεν μπορούν να λαμβάνονται κλινικές αποφάσεις στη βάσει ενός δελτίου Τύπου, για να συμπληρώσει πως αναμένουν τις επόμενες εβδομάδες τη δημοσίευση.

  • Επίσης, είπε ότι από τη στιγμή που η Astra Zeneca δεν έχει δώσει σαφές χρονοδιάγραμμα πότε και πόσα εμβόλια θα δώσει δεν μπορεί κανένας να πει με βεβαιότητα πως θα εξελιχθεί το πρόγραμμα.

26/01/21 15:37

Δεν θα ξεπεραστεί ο κορωνοϊός με την κολχικίνη, ξεκαθαρίζει ο Δρ. Πέτρου

Η κολχικίνη δεν είναι το φάρμακο που θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε την νόσο COVID-19, ξεκαθάρισε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Καθηγητής στο Πρόγραμμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Δρ. Χρίστος Πέτρου, ο οποίος εξήγησε ότι αν τα επίσημα αποτελέσματα της μελέτης δικαιολογούν...

rikNews ·

Δεν θα ξεπεραστεί ο κορωνοϊός με την κολχικίνη, ξεκαθαρίζει ο Δρ. Πέτρου

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook