02.04.2020

  • Το πλοιάριο εντοπίστηκε να κινείται στη θαλάσσια περιοχή της Αμμοχώστου, με πρόθεση να εισέλθει στα χωρικά ύδατα και να προσεγγίσει τα εδάφη της Δημοκρατίας.

  • Σημείωσε ακόμα ότι η Αστυνομία Κύπρου συνεχίζει τους ελέγχους για επιτήρηση της εφαρμογής των μέτρων του Υπουργικού Συμβουλίου και των σχετικών Διαταγμάτων, με προτεραιότητα την προστασία των πολιτών από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

  • Οι άκατοι της Αστυνομίας προσέγγισαν το πλοιάριο και με τη βοήθεια διερμηνέα, πληροφόρησαν τα άτομα που βρίσκονταν σε αυτό ότι δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στη Δημοκρατία, επεξηγώντας και τους λόγους απαγόρευσης της εισόδου.

  • Στη συνέχεια, είπε προσφέρθηκαν στους μετανάστες τρόφιμα, νερό και καύσιμα και τους κάλεσαν να απομακρυνθούν και να επιστρέψουν στον τόπο αναχώρησης τους.

21/03/20 15:54

Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στη Δημοκρατία σε πρόσωπα χωρίς άδεια

Στις δηλώσεις του ο κ. Ανδρέου αναφέρθηκε στον εντοπισμό πλοιαρίου με μετανάστες στη περιοχή του Κάβο Γκρέκο και είπε ότι «η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία προχώρησε χθες Παρασκευή σε αναχαίτιση πλοιαρίου με περίπου 100 άτομα μετανάστες αραβικής καταγωγής. Το πλοιάριο εντοπίστηκε...

rikNews ·

Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στη Δημοκρατία σε πρόσωπα χωρίς άδεια

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook