27.05.2022

  • Η Ομάδα μας βρίσκεται ήδη σε πολύ ευάλωτη θέση όσο αφορά την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, αφού έχουμε στην συγκομιδή μας μέχρι τώρα μόλις 8 βαθμούς.

  • Όπως είναι αντιληπτό δεν είναι η ώρα, ούτε το ματς, για τον προπονητή μας να δοκιμάσει χημείες και πειράματα στο αρχικό σχήμα απέναντι στην Ανόρθωση, γιατί τυχόν λάθη και απροσεξίες θα μας στοιχήσουν.

  • Στα τελευταία παιχνίδια, είδαμε ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται πέρα της φυσικής τους θέσης και αυτό είναι αδικαιολόγητο αφού υποτίθεται θεωρούμαστε η Ομάδα με το πληρέστερο ρόστερ στο πρωτάθλημα.

  • Σήμερα ελπίζουμε να μην δούμε και πάλι τον Ενσούε στο αριστερό άκρο της άμυνας και να τοποθετηθεί επιτέλους στο δεξί άκρο όπου και μας έχει δείξει τι μπορεί να κάνει… Το πολυβόλο

25/10/20 11:03

Δεν είναι η ώρα για πειράματα

Η Ομάδα μας βρίσκεται ήδη σε πολύ ευάλωτη θέση όσο αφορά την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, αφού έχουμε στην συγκομιδή μας μέχρι τώρα μόλις 8 βαθμούς. Όπως είναι αντιληπτό δεν είναι η ώρα, ούτε το ματς, για τον προπονητή μας να δοκιμάσει χημείες και πειράματα στο αρχικό...

Μόνο ΑΠΟΕΛ ·

Δεν είναι η ώρα για πειράματα

Μόνο ΑΠΟΕΛ

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook