02.07.2020

  • Δεν έχει τύχει ενημέρωσης για την έναρξη της δεύτερης φάσης του ΓεΣΥ, αναφέρει το ΔΣ της Αναισθησιολογικής Εταιρείας Κύπρου, εκφράζοντας απογοήτευση και θέτοντας θέματα ασφάλειας των ασθενών και αξιοπρεπούς απόδοσης των ωφελημάτων των αναισθησιολόγων.

  • Δυστυχώς, συνεχίζει η επιστολή, ακόμη και τώρα τυγχάνουμε ενημέρωσης από τρίτους για θέματα που αφορούν τους αναισθησιολόγους, τους όρους και τις συνθήκες εργασίας τους εντός του ΓεΣΥ.

  • Όλα αυτά τα θέματα είχαν τεθεί στις συναντήσεις με τον ΟΑΥ και τονίσαμε πόσο σημαντικά είναι εάν δεν τύχουν ιδιαίτερου χειρισμού και προσοχής.

  • Αυτά τα θέματα θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια του ενδονοσοκομειακού ασθενούς μέχρι και την οικονομική βιωσιμότητα του εγχειρήματος, αναφέρεται.

29/05/20 11:45

Δεν έχουν τύχει ενημέρωσης για τη 2η φάση του ΓεΣΥ λένε οι αναισθησιολόγοι

Δεν έχει τύχει ενημέρωσης για την έναρξη της δεύτερης φάσης του ΓεΣΥ, αναφέρει το ΔΣ της Αναισθησιολογικής Εταιρείας Κύπρου, εκφράζοντας απογοήτευση και θέτοντας θέματα ασφάλειας των ασθενών και αξιοπρεπούς απόδοσης των ωφελημάτων των αναισθησιολόγων. Σε ανοικτή επιστολή...

rikNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook