05.07.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Πρόκειται για την εταιρεία που μεταφέρει μεγάλο μέρος των Γερμανών τουριστών , με πακέτα τουριστών στον ευρωπαϊκό νότο.

  • Η Condor έχει εδώ και ημέρες σταματήσει να μεταφέρει στις πτήσεις πελάτες της Thomas Cook από τη Γερμανία σε διάφορους τουριστικούς προορισμούς.

  • Να θυμίσουμε πως εχθές η γερμανική κυβέρνηση ανακοίνωσε πως θα δώσει ανάλογο δάνειο 380 εκατομμυρίων ευρώ στην θυγατρική αεροπορική εταιρεία της Thomas Cook, την Condor.

  • Ο Υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, Πέτερ Αλτμάγιερ, δήλωσε πως η απόφαση πάρθηκε, προκειμένου να διασωθούν οι θέσεις εργασίας της Condor.

25/09/19 15:45

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Δάνειο διάσωσης από Βερολίνο στην Condor

Η εταιρεία Condor με στόλο 40 αεροσκαφών και με 4.200 άτομα προσωπικό, είναι η εταιρεία που μετέφερε από τη Γερμανία τους Γερμανούς πελάτες της Thomas Cook που είχαν κλείσει πακέτα διακοπών σε χώρες του ευρωπαϊκού νότου, ανάμεσα τους την Ελλάδα και την Κύπρο. Αυτή την στιγμή...

rikNews ·

Δάνειο διάσωσης από Βερολίνο στην Condor

rikNews

Κατέρρευσε και η θυγατρική της Thomas Cook στη Γερμανία

Πρόκειται για την εταιρεία που μεταφέρει μεγάλο μέρος των Γερμανών τουριστών , με πακέτα τουριστών στον ευρωπαϊκό νότο. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης πως θα ζητήσει δάνειο-γέφυρα από το γερμανικό κράτος. Να θυμίσουμε πως εχθές η γερμανική κυβέρνηση ανακοίνωσε πως θα δώσει...

rikNews ·

Κατέρρευσε και η θυγατρική της Thomas Cook στη Γερμανία

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook