24.10.2019

  • Πρώτα ετοιμάζουμε την μπεσαμέλ μας, ανακατεύοντας και καβουρδίζοντας το βούτυρο με το αλεύρι.

  • Έπειτα τοποθετούμε το τυρί και το ζαμπόν ανάμεσα στις φέτες ψωμιού κιαλείφουμε τις δύο εξωτερικές πλευρές των τοστ με τον βούτυροclarifié.

  • *Βούτυρο clarifié:Λιώνουμε το βούτυρο σεμπεν μαρί και παίρνουμε μόνο το βούτυρο που ανεβαίνει στην επιφάνεια.Δες σχετικό βίντεο εδώ.

  • Τηγανίζουμε κι απ'τις δυο πλευρές μέχρις ότου το τοστ μας πάρει ένα χρυσαφί χρώμα.

30/08/19 11:18

Croque monsieur [Κροκ μεσιέ]

Πρώτα ετοιμάζουμε την μπεσαμέλ μας, ανακατεύοντας και καβουρδίζοντας το βούτυρο με το αλεύρι. Ακολούθως προσθέτουμε το γάλα, το αλατοπίπερο και λίγο μοσχοκάρυδο. Έπειτα τοποθετούμε το τυρί και το ζαμπόν ανάμεσα στις φέτες ψωμιού κι αλείφουμε τις δύο εξωτερικές πλευρές...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook