10.07.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας η πρεμιέρα της ταινίας θρίλερ A quiet Place II ενώ για τον επόμενο χρόνο μετατέθηκε η πρεμιέρα της ταινίας Fast and Furious 9 λόγω της πανδημίας από τον COVID-19.

  • H πρεμιέρα της νέας ταινίας της Disney, η live - action μεταφορά της Μουλάν που ήταν προγραμματισμένη για τις 27 Μαρτίου ακυρώνεται.

  • Σε τουίτ του ο σκηνοθέτης Τζον Κραζίνσκι ανακοινώνει ότι λόγω των εξελίξεων η πρεμιέρα της ταινίας A Quiet Place II θα πρέπει να καθυστερήσει.

  • Πρόκειται για μια ταινία θρίλερ όπου εξωγήινα πλάσματα απειλούν να εξοντώσουν μια οικογένεια.

16/03/20 17:14

COVID-19: Αναβολή στις πρεμιέρες ταινιών

Σε τουίτ του ο σκηνοθέτης Τζον Κραζίνσκι ανακοινώνει ότι λόγω των εξελίξεων η πρεμιέρα της ταινίας A Quiet Place II θα πρέπει να καθυστερήσει. Πρόκειται για μια ταινία θρίλερ όπου εξωγήινα πλάσματα απειλούν να εξοντώσουν μια οικογένεια. Μετά την αναβολή της τελευταίας...

rikNews ·

COVID-19: Αναβολή στις πρεμιέρες ταινιών

rikNews

COVID-19: Αναβολή στις πρεμιέρες ταινιών

Αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας η πρεμιέρα της ταινίας θρίλερ A quiet Place II ενώ για τον επόμενο χρόνο μετατέθηκε η πρεμιέρα της ταινίας Fast and Furious 9 λόγω της πανδημίας από τον COVID-19. H πρεμιέρα της νέας ταινίας της Disney, η live - action μεταφορά της Μουλάν που ήταν...

rikNews ·

COVID-19: Αναβολή στις πρεμιέρες ταινιών

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook