06.04.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Αν ήθελε να σκοτώσει πολλούς Αμερικανούς στρατιώτες στο Ιράκ, υπήρχαν ευκολότερες βάσεις για να χτυπήσει σχολιάζει ο δημοσιογράφος του CNN Νικ Ρόμπερτσον.

  • *Λέκτορας Νομικής στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, LL.B Law (Bristol), Ph.D in Law – International Law and Human Rights (Kent), Διευθυντής Μονάδας Νομικής Κλινικής Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

  • Όπως τονίζει, έχω πάει στην αεροπορική βάση αλ Άσαντ - είναι τεράστια και απομακρυσμένη.

  • Ιρακινοί στρατιωτικοί διοικητές είχαν προειδοποιηθεί από το Ιράν να παραμείνουν μακριά από τις αμερικανικές βάσεις και Αμερικανοί αξιωματούχοι επιβεβαιώνουν ότι και οι δικές τους μονάδες είχαν επαρκή προειδοποίηση για να φυλαχθούν από την επίθεση.

08/01/20 18:56

CNN για Ιράν: Θέλει την πίτα άκοπη και το σκύλο χορτάτο

«Η επιλογή του στόχου του Ιράν είναι σημαντική. Αν ήθελε να σκοτώσει πολλούς Αμερικανούς στρατιώτες στο Ιράκ, υπήρχαν ευκολότερες βάσεις για να χτυπήσει» σχολιάζει ο δημοσιογράφος του CNN Νικ Ρόμπερτσον. Όπως τονίζει, «έχω πάει στην αεροπορική βάση αλ Άσαντ - είναι τεράστια...

rikNews ·

CNN για Ιράν: Θέλει την πίτα άκοπη και το σκύλο χορτάτο

rikNews

Η κατάσταση στην Μέση Ανατολή

Πλέον υπάρχουν φόβοι για  περαιτέρω κλιμάκωση της κρίσης που ξεκίνησε στο υφιστάμενο της  πλαίσιο από τις επιθέσεις  κατά της Αμερικανικής Πρεσβείας  στο Ιράκ από φιλοϊρανικά στοιχεία και τον θάνατο Αμερικανού υπηκόου κατά την διάρκεια των επεισοδίων. Η απάντηση των ΗΠΑ...

rikNews ·

Η κατάσταση στην Μέση Ανατολή

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook