30.10.2020

  • Με την βοήθεια ενός πλάστη, ανοίγουμε την ζύμη σε χοντρό παραλληλόγραμμο φύλλο.

  • Κόβουμε την ζύμη σε φέτες (όσο πιο χοντρές, τόσο πιο μεγάλα θα γίνουν τα ρολάκια) και τα τοποθετούμε σε ταψί σε απόσταση μεταξύ τους.

  • Σκεπάζουμε τα ρολάκια και τα αφήνουμε να φουσκώσουν σε ζεστό σημείο για περίπου 30 λεπτά.

  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200℃ για 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.

08/01/20 15:41

Cinnamon Rolls με επικάλυψη cream cheese

Για 15-20 ρολάκια: Ανακατεύουμε με το μίξερ το ζεστό γάλα, τα αυγά, τη μαργαρίνη, το αλεύρι, το αλάτι τη ζάχαρη και την ξηρή μαγιά μέχρι να γίνει ένα ελαστικό και λείο μείγμα χωρίς να κολλάει. Σκεπάζουμε την ζύμη με μεμβράνη και την αφήνουμε να διπλασιαστεί για τουλάχιστο...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook