25.06.2019

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Στην επαρχία Πάφου, κλειστοί για την τροχαία κίνηση παραμένουν οι δρόμοι Κελοκεδάρων – Αμαργέτης – Νατάς και ο δρόμος Γαλαταριάς – Σαλαμιού, λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ξερού.

  • Σε νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση του οδικού δικτύου, η Αστυνομία αναφέρει ότι κλειστός για την τροχαία κυκλοφορία είναι ο δρόμος Προδρόμου – Τροόδους.

  • Στο μεταξύ, ανοικτοί για όλα τα οχήματα, αλλά ολισθηροί είναι οι δρόμοι Καλοπαναγιώτη – Μουτουλλά, Αγίου Δημητρίου – Παλιόμυλου – Λεμύθου – Καμιναριών – Τριών Ελιών, Καλοπαναγιώτη – Γερακιών – Κύκκου.

  • Το γεφύρι του ποταμού Τζιελεφού, στο δρόμο από Άγιο Νικόλαο προς Πέρα Βάσα, εξακολουθεί να είναι κλειστό.

10/01/19 08:54

Χθες το βράδυ σημειώθηκε η χαμηλότερη θερμοκρασία για φέτος

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί και ποιοι προσβάσιμοι στις ορεινές περιοχές. Βροχές, καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά, παγετός και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες συνθέτουν το σκηνικό του καιρού και σήμερα. Το ύψος των χιονιών ανήλθες στα 70 εκατοστά στον Όλυμπο και 50 στην πλατεία...

City Freepress ·

Χθες το βράδυ σημειώθηκε η χαμηλότερη θερμοκρασία για φέτος

City Freepress

Κλειστοί για την τροχαία κυκλοφορία δρόμοι λόγω καιρού

Σε νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση του οδικού δικτύου, η Αστυνομία αναφέρει ότι κλειστός για την τροχαία κυκλοφορία είναι ο δρόμος Προδρόμου – Τροόδους. Στην επαρχία Πάφου, κλειστοί για την τροχαία κίνηση παραμένουν οι δρόμοι Κελοκεδάρων – Αμαργέτης – Νατάς και ο δρόμος...

rikNews ·

Κλειστοί για την τροχαία κυκλοφορία δρόμοι λόγω καιρού

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook