25.02.2020

  • Ζητάμε από την ψαραγορά μας Blue Island, το χταπόδι μας να καθαριστεί και να κοπεί σε χοντρά κομμάτια.

  • Βάζουμε το χταπόδι σε μέτρια κατσαρόλα πάνω σε μέτρια φωτιά χωρίς νερό και αφήνουμε να βγάλει το νερό του και να αρχίζει να βράζει.

  • Σβήνουμε το φαγητό με το κρασί και προσθέτουμε την ντομάτα, τις πατατούλες, την κανέλα και πιπέρι.

  • Ρίχνουμε όσο νερό χρειάζεται για να καλυφθεί το φαγητό, το σκεπάζουμε λίγο με καπάκι και αφήνουμε να σιγοβράζει μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.

09/01/20 13:07

Χταπόδι κρασάτο με πατατούλες

Ζητάμε από την ψαραγορά μας Blue Island, το χταπόδι μας να καθαριστεί και να κοπεί σε χοντρά κομμάτια. Πλένουμε και στραγγίζουμε καλά το χταπόδι. Βάζουμε το χταπόδι σε μέτρια κατσαρόλα πάνω σε μέτρια φωτιά χωρίς νερό και αφήνουμε να βγάλει το νερό του και να αρχίζει...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook