28.06.2022

  • Μία άκρως επιτυχημένη χρονιά που συνοδεύτηκε από πολλές διακρίσεις ολοκληρώθηκε για το Τμήμα Ποδηλασίας της Ομάδας μας.

  • Ο Κωνσταντίνος Αντωνίου πανηγύρισε τρία τρόπαια, ο Πολύβιος Γρηγοριάδης άλλα τόσα, ενώ ο Κώστας Ψυσιής πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και τερμάτισε στη 2η θέση σε τρία πρωταθλήματα.

  • Αρκετές και σημαντικές επιτυχίες συνόδευσαν τους γαλαζοκίτρινους ποδηλάτες στους αγώνες που έλαβαν μέρος από την έναρξη μέχρι το τέλος της χρονιάς, επιβραβεύοντας με αυτό τον τρόπο τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους.

  • Οι γαλαζοκίτρινοι ποδηλάτες έδειξαν ότι με σκληρή δουλεία και επιμονή όλα μπορούν να επιτευχθούν και το σωματείο ΑΠΟΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ευχαριστεί τους πρωταγωνιστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας.

23/11/20 13:41

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Χρονιά επιτυχιών

Μία άκρως επιτυχημένη χρονιά που συνοδεύτηκε από πολλές διακρίσεις ολοκληρώθηκε για το Τμήμα Ποδηλασίας της Ομάδας μας. Οι «γαλαζοκίτρινοι» ποδηλάτες έδειξαν ότι με σκληρή δουλεία και επιμονή όλα μπορούν να επιτευχθούν και το σωματείο ΑΠΟΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία...

Μόνο ΑΠΟΕΛ ·

Χρονιά επιτυχιών

Μόνο ΑΠΟΕΛ

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook