12.08.2022

  • Στο μεταξύ, σύμφωνα με άλλο βουλευτή του CHP, τον Οζκιούρ Καράμπατ, χωρίς μεγάλες αποκλίσεις ολοκληρώθηκε σε τέσσερις συνοικίες της Κωνσταντινούπολης η επανακαταμέτρηση των άκυρων ψηφοδελτίων έπειτα από την ένσταση που υπέβαλε το κυβερνών κόμμα ΑΚΡ.

  • Πληροφορίες αναφέρουν ότι εξακολουθεί να προηγείται ο υποψήφιος του κόμματος της αντιπολίτευσης Εκρέμ Ιμάμογλου έναντι του υποψηφίου του ΑΚΡ Μπιναλί Γιλντιρίμ με 21,700, ενώ πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι δύσκολα μπορεί να αλλάξει η ισορροπία.

  • Στη συνοικία Μπασάκσεχιρ στην επανακαταμέτρηση σε 70 κάλπες οι ψήφοι του CHP αυξήθηκαν κατά 4 και του ΑΚΡ κατά 7. Στην επανακαταμέτρηση συμμετέχουν ένας δικαστής, δύο δημόσιοι υπάλληλοι και 4 εκπρόσωποι κομμάτων.

  • Και ενώ η διαδικασία καταμέτρησης συνεχίζεται στο κτίριο του μητρόπολης του δήμου Κωνσταντινούπολη τοποθετήθηκε από δημοτικούς συμβούλους του CHP γιγαντοαφίσα με τη φωτογραφία του Εκρέμ Ιμάμογλου.

03/04/19 18:33

CHP:Σε πέραν 20 χιλ. ψήφων παραμένει η διαφορά μεταξύ Ιμάμογλου και Γιλντιρίμ

Στο μεταξύ, σύμφωνα με άλλο βουλευτή του CHP, τον Οζκιούρ Καράμπατ, χωρίς μεγάλες αποκλίσεις ολοκληρώθηκε σε τέσσερις συνοικίες της Κωνσταντινούπολης η επανακαταμέτρηση των άκυρων ψηφοδελτίων έπειτα από την ένσταση που υπέβαλε το κυβερνών κόμμα ΑΚΡ. Το YSK τελικά αποφάσισε...

rikNews ·

CHP:Σε πέραν 20 χιλ. ψήφων παραμένει η διαφορά μεταξύ Ιμάμογλου και Γιλντιρίμ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook