20.01.2021

  • Υπενθυμίζεται ότι κατά την προηγούμενη συνεδρίαση, τον περασμένο Δεκέμβριο, η Επιτροπή Υπουργών είχε αποφασίσει να επανεξετάσει το θέμα των περιουσιακών δικαιωμάτων των εγκλωβισμένων τον ερχόμενο Ιούνιο.

  • Mediterranean εναντίον Τουρκίας που αφορά περιουσία στα Βαρώσια, αλλά και στην υπόθεση Θεοδώρα Παναγή και Ευδοξία Σιάρτου εναντίον Τουρκίας για περιουσία στην κατεχόμενη Τύμπου, δεν επιτεύχθηκε φιλικός διακανονισμός.

  • Στην ίδια συνεδρίαση, η Τουρκία είχε αποτύχει να εγγράψει στην ημερήσια διάταξη την υπόθεση της Τιτίνας Λοϊζίδου, αποσκοπώντας στο κλείσιμο της υπόθεσης.

  • Επιστολή στην Επιτροπή Υπουργών έστειλε ο δικηγόρος και για την υπόθεση Ραμόν, όπου πρόσφυγας διεκδικεί αποζημιώσεις για την περιουσία του στο κατεχόμενο Μπογάζι από τα προενταξιακά κονδύλια που προορίζονται για την Τουρκία.

02/03/20 13:29

Χωρίς κυπριακού ενδιαφέροντος υποθέσεις η ατζέντα της Επιτροπής Υπουργών στο Στρασβούργο

Οι Μόνιμοι Αντιπρόσωποι των 47 κρατών μελών συνεδριάζουν μεταξύ 3 και 5 Μαρτίου για να εξετάσουν μια σειρά από αποφάσεις του ΕΔΑΔ που αφορούν Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Βοσνία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιταλία, Λιθουανία, Μολδαβία, Βόρεια Μακεδονία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία,...

rikNews ·

Χωρίς κυπριακού ενδιαφέροντος υποθέσεις η ατζέντα της Επιτροπής Υπουργών στο Στρασβούργο

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook