22.05.2018

  • Σε ένα μήνα κατάφερε να φτάσει σε επίπεδο πωλήσεων τα 5 εκατομμύρια Το Samsung Galaxy S8 κυκλοφόρησε στις 21 Απριλίου και μέχρι σήμερα κατάφερε να φτάσει σε επίπεδο πωλήσεων τα 5 εκατομμύρια.

  • Αν και δεν μπορούμε να δώσουμε λεπτομέρειες ανά αγορά, η πορεία των πωλήσεων πηγαίνει πολύ καλά και έχει ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια, σημείωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της Samsung.

  • Η εταιρεία επιβεβαίωσε πως η συσκευή θα βρίσκεται μέχρι τα τέλη Μαΐου σε πάνω από 120 αγορές, οπότε ο αριθμός των πωλήσεων αναμένεται να ανέβει ακόμη περισσότερο μέσα στους επόμενους μήνες.

  • Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει τις συσκευές που έχουν πουληθεί σε όλες τις αγορές του πλανήτη, όπως επιβεβαίωσε και η ίδια η κορεατική εταιρεία με επίσημη τοποθέτησή της.

19/05/17 18:54

Χωρίς «φρένο» οι πωλήσεις του Galaxy S8

Σε ένα μήνα κατάφερε να φτάσει σε επίπεδο πωλήσεων τα 5 εκατομμύρια Το Samsung Galaxy S8 κυκλοφόρησε στις 21 Απριλίου και μέχρι σήμερα κατάφερε να φτάσει σε επίπεδο πωλήσεων τα 5 εκατομμύρια. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει τις συσκευές που έχουν πουληθεί σε όλες τις αγορές...

inBusiness news ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook