23.08.2019

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας είχε δηλώσει ότι το τσιμεντομπλόκ είναι απόλυτα συνδεδεμένο με μια από τις τρεις βαλίτσες και με συγκεκριμένη βαλίτσα.

  • Οι έρευνες, οι οποίες συνεχίζονται για τριακοστή-πρώτη ημέρα, θα επικεντρωθούν σήμερα στη βορειοανατολική πλευρά της Κόκκινης Λίμνης.

  • Ο κύριος Τράγκολας είπε ότι τελικά δεν θα χρησιμοποιηθεί ειδικό ραντάρ στην Κόκκινη Λίμνη, γιατί δεν μπορεί να είναι αποτελεσματικό, εξαιτίας της μορφολογίας του βυθού.

  • Για τις έρευνες στον Ξυλιάτο, προς εντοπισμό και του δεύτερου παιδιού, της εξάχρονης Σιέρα, ο κύριος Τράγκολας εξέφρασε βαθιά ανησυχία για τον κίνδυνο να μην εντοπιστεί το πτώμα.

15/05/19 15:49

Χωρίς αποτέλεσμα και η δεύτερη σημερινή προσπάθεια του δύτη στην Κόκκινη Λίμνη

Αυτή ήταν η δεύτερη κατάδυση σήμερα. Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας είχε δηλώσει ότι το τσιμεντομπλόκ «είναι απόλυτα συνδεδεμένο με μια από τις τρεις βαλίτσες και με συγκεκριμένη βαλίτσα». Πηγή: (ΚΥΠΕ/)

rikNews ·

Χωρίς αποτέλεσμα και η δεύτερη σημερινή προσπάθεια του δύτη στην Κόκκινη Λίμνη

rikNews

Μ. Τράγκολας: Ελπίδες για ανεύρεση της 3ης βαλίτσας

Εκτιμάται ότι το τσιμεντομπλόκ, το οποίο ανασύρθηκε χθες από τη λίμνη, συνδέεται με την τρίτη βαλίτσα, εντός της οποίας βρίσκεται το άψυχο σώμα της άτυχης Μαρικάρ, εκ των θυμάτων του καθ' ομολογίαν κατά συρροήν δολοφόνου, ίλαρχου της Εθνικής Φρουράς. Οι έρευνες, οι οποίες...

rikNews ·

Μ. Τράγκολας: Ελπίδες για ανεύρεση της 3ης βαλίτσας

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook